Onze passie

Turk & Roof is al jarenlang een enthousiast familiebedrijf. Wij zijn een kleinschalige onderneming die ervoor wil zorgen dat elke klant zijn droominrichting kan realiseren. Doordat wij een kleinschalig bedrijf zijn, hebben wij korte lijntjes en dit zorgt voor openheid en duidelijkheid naar u als klant. 

Wat kunnen wij realiseren voor u?

Wij bieden een groot aanbod aan onder andere meubelen, vloeren, zonnewering en gordijnen. Weet u precies wat u wilt? Dan staan onze adviseurs voor u klaar met een kopje koffie of thee om alles met u door te spreken en eventueel een afspraak te maken om in te meten in uw huis.

Heeft u inspiratie nodig voor uw inrichting of wilt u graag alles uit handen geven? Turk & Roof kan hierin een totaaladvies bieden. Turk & Roof meet in, offreert, adviseert en voert zowel de stoffering als de wandbekleding en de inrichting naar wens uit. 

Geschiedenis

1977

Terug in de tijd

Het bedrijf Turk & Roof is een echt familiebedrijf. Het bedrijf werd gesticht in 1970 door meneer Roof senior en meneer Turk. Beide hadden zij een kleine winkel, waarbij zij graag wilden uitbreiden. Het besluit om samen te werken stond na goed overleg vast, en de winkelnaam Turk & Roof werd een feit.

In de tussentijd is het bedrijf door meneer Roof senior en meneer Turk gerund. Dit heeft gezorgd voor een groot netwerk en veel vast klanten.

In 2002 is voor het eerste maal het stokje overgedragen aan Roof senior zijn zoon, meneer Roof. Inmiddels is het stokje overgedragen aan meneer Roof zijn zoon, kleinzoon van meneer Roof senior, die veel innovatie en nieuwe inzichten te bieden heeft voor zowel het bedrijf als voor de klant.

Projecten

Inmiddels richt Turk & Roof zich niet alleen op particuliere woninginrichting. Turk & Roof heeft zich ontwikkeld, zodat er wordt samengewerkt met projectontwikkelaars voor grote merken.

Uit deze nieuwe samenwerkingen is het ontwikkelen van een huisgemaakte gietvloer gekomen. De Concrete Art vloer van Turk & Roof. 

Enkele voorbeelden:

Philippe Plein, Hugo Boss, Michael Kors, Louboutin, Louis Vuitton. McGregor, Martinez chocolatier etc. 

Heden