Jasno

logo-jasno

Speel met licht. Geef uw huis allure met de raambekleding van JASNO: shutters en blinds. Shutters zijn houten luiken met regelbare lamellen, blinds zijn houten jaloezieën. JASNO zorgt met haar sfeervolle en regelbare raamdecoratie voor een intense beleving van het moment, van het verhaal dat zich in de ruimte afspeelt. Onze shutters en houten jaloezieën maken daarbij het verschil. De mogelijkheden zijn eindeloos.
De verrassende schoonheid van JASNO shutters en jaloezieën zit ‘m in de ongeëvenaarde kwaliteit en onze passie voor perfectie. De houten jaloezieën en shutters van JASNO ogen niet alleen fantastisch, maar blinken ook uit in kwaliteit en mogelijkheden. Het verschil zit ‘m vaak in de kleinste details van onze shutters en jaloezieën. Soms nauwelijks zichtbaar, maar altijd duidelijk merkbaar in gebruik, uitstraling en duurzaamheid. De shutters en houten jaloezieën worden altijd helemaal op maat gemaakt.
Laat u inspireren door de mogelijkheden met JASNO shutters en houten jaloezieën. Ga naar onze inspiratiepagina’s en bekijk de foto’s in verschillende woonruimtes en raamsoorten. Ervaar JASNO shutters en jaloezieën zelf bij een van onze deskundige dealers. Zij adviseren u graag over de mogelijke vormen en materialen van onze raambekleding. Download de app en zie hoe shutters bij u thuis staan. Met JASNO shutters en houten jaloezieën maakt u een ruimte indrukwekkend.

Jasno Shutters

Reacties zijn gesloten.