Over ons

Van showroombezoek naar oplevering…

Wie de totaalinrichting van zijn huis of woonruimte wil aanpakken maar tegen de voorbereiding, planning en uitvoering opziet kan dit uit handen geven bij Turk en Roof. Wie kiest voor het totaaladvies voor huisinrichting geeft naast de keuze voor de materialen alles uit handen.
Met de keuze voor het totaaladvies blijft er één aanspreekpunt over die ervoor zorgt dat zowel het voorbereidende werk als de uitvoering én de oplevering volgens schema verloopt. Turk en Roof meet in, offreert, adviseert en voert zowel de stoffering als de wandbekleding en de inrichting naar wens uit. Het totaaladvies is voornamelijk interessant voor senioren die bij een verandering in huis of verhuizing niet afhankelijk wil zijn van familie of vrienden. Ook voor wie niet precies weet wat kan of past in de nieuwe woning kan rekenen op deskundig advies. Desnoods wordt er samen met de adviseur een plattegrond van de woning gemaakt zodat de mogelijkheden in kaart gebracht kunnen worden.

Terug in de tijd

De geschiedenis van Turk en Roof gaat terug tot 1970. Meneer Roof senior vertelt: ‘ik had een kleine interieurwinkel in Nieuwveen. Meneer Turk specialiseerde zich in Ter Aar in woningstoffering. Het ging met beide winkels goed en we wilden allebei graag uitbereiden, maar geld voor personeel was er niet.’ Het besluit om samen te gaan werd genomen en de winkelnaam Turk en Roof was een feit. Na een aantal verschillende panden verder is het huidige pand aan de Smederij ruim 10 jaar gevestigd.

Wat doet Turk en Roof?

Turk en Roof heeft verschillende specialismen in huis en kan de interieurveranderingen van aanschaf tot oplevering begeleiden. Turk en Roof heeft de expertise in huis om op deskundige wijze te adviseren, in te meten en de werkzaamheden uit te voeren. Bij winkelbezoek wordt er ook uitgebreid tijd voor de klant genomen om de klant zo goed mogelijk te helpen en te informeren, om daarna alles in werking te stellen en een prachtig resultaat te leveren.

Naast het inrichten van huizen doet Turk en Roof ook grote winkels. Een aantal voorbeelden hiervan zijn:
Philippe Plein in de PC Hoofdstraat Amsterdam en in Kurfüstendam Berlijn Duitsland
Hugo Boss in de PC Hoofdstraat Amsterdam, Schiphol, Den Haag, Antwerpen België
Michael Kors in Rotterdam, Roermond, Maarsmechelen België, Den Haag
Nespresso in de PC Hoofdstraat Amsterdam, Arnhem
Schoolgebouw Ashram college in Nieuwkoop
Gemeentehuis Sassenheim, Voorhout
Groen van Solinge& partners Noordwijkerhout
En nog veel meer. Onder andere diverse restaurants.

Reacties zijn gesloten.