Quick-step

Quick-step

Quick-step

Quick-Step is ervan overtuigd dat ‘de wereld waarin je wilt wonen’ meer is dan een wereld van mooie interieurs. Het is ook een wereld met respect voor ons milieu. Daarom blijven wij ons als bedrijf inspannen om de ecologische impact van onze producten en processen tot een minimum te beperken. Elke dag zoeken wij nieuwe manieren om in het gehele productieproces van Quick-Step te recyclen, te beperken, te hergebruiken, te recupereren en te vernieuwen.

WIJ GEBRUIKEN ZORGVULDIG GESELECTEERDE GRONDSTOFFEN

Onze Quick-Step laminaatplaten zijn gemaakt van meer dan 75% houtspaanders van duurzame herkomst. Er wordt geen enkele exotische boom geveld om onze exotische laminaatvloeren te maken.
Het hout van de oppervlaktelaag van onze hardhouten vloeren komt uitsluitend uit gecontroleerde of ecologisch gecertificeerde bossen. Voor de middenlaag gebruiken we HDF of hout van heveaplantages (rubberboom). De rubberbomen worden gerooid wanneer ze (na ongeveer 25 jaar) niet meer genoeg latex geven. Vroeger werden ze verbrand, maar nu gebruikt Quick-Step hun hout om de Quick-Step parketvloeren te maken.
Onze QuickStep lijm, lak en olie voldoen aan de strengste internationale emissienormen, zodat je in het volste vertrouwen en zonder zorgen van je houten vloer kunt genieten.

Quickstep levert ook PVC, het Livyn Luxe vinyl. QuickStep Livyn is een stevige, praktische gelaagde vinylvloer met een bedrukt oppervlak in diverse kleuren. Dankzij een vinylkern van hoge kwaliteit is Livyn waterdicht en geluiddempend. Livyn-vinylvloeren voelen bovendien heel warm en zacht aan en zijn zo dun dat ze gemakkelijk op bestaande, egale vloerbedekkingen kunnen worden geplaatst. Een Livyn vloer bestaat uit vier lagen: 1. EEN BESCHERMENDE TOPLAAG 2. EEN TRANSPARANTE SLIJTLAAG 3. EEN DECORLAAG 4. EEN WATERDICHTE, GELUIDDEMPENDE KERN.

Reacties zijn gesloten.