Gardisette

logo-gardisette

Gardisette is specialist in raambekleding. Wat u ook voor het raam wilt hangen, Gardisette heeft er een passende aankleding voor.
Vanaf 1952 staat het merk Gardisette voor kwaliteitsgordijnen. Door steeds innoverende technieken slaagde Gardisette er in zeer succesvolle collecties glasgordijnen op de markt te brengen. De stof voorzien van een loodveter is een vinding van Gardisette!
Gordijnen onder de naam Gardisette worden in een groot aantal landen in Europa verkocht. Lange tijd maakte ons bedrijf deel uit van de Gardisette-groep in Duitsland. Nu opereert Gardisette Textiles volledig zelfstandig en internationaal vanuit onze vestiging in Etten-Leur.
Met het samenstellen van mooie collecties interieurstoffen heeft ons bedrijf zich verder toegelegd op het aanbieden van een complete lijn van raambekleding. Eindprodukten waarin onze stoffen zijn gecombineerd met een vaak uniek bedieningsysteem. De hoge Gardisette-standaarden die teruggaan tot de beginjaren vormen daarbij nog steeds de norm.
De meeste produkten worden door onze eigen vakbekwame en ervaren medewerkers samengesteld, geassembleerd en gecontroleerd vóór dat zij worden bezorgd bij onze klanten. Onze enthousiaste verkoopmedewerkers staan dagelijks voor hen klaar.
Gardisette Textiles B.V. heeft de ambitie om toonaangevend te zijn in kwalitatief goede raambekleding, die makkelijk is te bedienen en zich onderscheid in design en uitstraling.Reacties zijn gesloten.