De Linde

logo-delinde

De Linde heeft een breed assortiment van slaapkamers, matrassen, toppers, zorgbedden en bodems. Ook leveren ze ook meubelen op maatwerk.

Naast maatwerk op de slaapkamer collectie levert De Linde ook overig maatwerk. Dit gaat van boekenkasten tot inloopkasten tot lambriseringen enz.
Maatwerk kunnen ze naar de precieze wens van de eindgebruiker maken. Als er een schets of tekening is van het gewenste eindresultaat werken zei deze voor u uit. Bent u daarna tevreden dan wordt er een meubel naar wens geproduceerd.

Toepassen van HPL(Harde Plastic Laag)
Door massief eiken meubelen te gaan combineren met HPL onderdelen ontstaat er een product wat voor meerdere doeleinde kan worden ingezet. Als men praat over HPL spreekt men over een afwerking van een sterke kunststoflaag. Deze is in na genoeg alle kleuren en decors te leveren. Bijvoorbeeld hoogglans behoort ook tot de mogelijkheden.
Een groot voordeel van HPL  is dat het zeer makkelijk te reinigen is. Hierdoor wordt HPL het meeste toegepast op tafelbladen en bladen van kasten.
Denk hierbij aan bijvoorbeeld een tafel in de speelkamer van uw kinderen. Er wordt op gespeeld, gedronken en gesnoept. Aan het einde van de dag pakt u een vochtig doekje en uw tafel is weer keurig schoon.
Ook meubelen die geheel uit HPL onderdelen bestaan zijn door De Linde leverbaar.Comments are closed